dilluns, 18 de desembre del 2017

NADALXEF - COL·LEGI DIOCESÀ SAGRADA FAMÍLIA - TORTOSA - (5è B)

En Jaume, en representació de la classe de 5è B ens ensenya a elaborar la recepta que hem decidit fer els alumnes d'aquesta classe.
La recepta nadalenca és: Un arbre de Nadal (dolcet)

Ingredients i estris:
  • Nutella 
  • Neula rodona
  • Decoració dolça (lacasitos, estels, perles...)
  • Dos ganivets (un per manipular Nutella i l'altre per tallar la forma de l'arbre)
Elaboració:

  • Posar una Neula rodona sobre un full de paper vegetal o per a forn.
  • Repartir a sobre la neula i amb un ganivet, la Nutella  i així, anant fent capes de neula i Nutella fins obtindre el gruix que vulguem.
  • Abans de posar la Nutella a l'última Neula, s'ha de tallar la forma desitjada (en aquest cas, l'arbre de Nadal) i un cop fet, posar l'ultima capa de Nutella i decorar amb lacasitos, etc.
  • En acabar de decorar, ho posarem a la nevera fins el moment de menjar.

Que aprofiti!!! 





Els alumnes de la classe de 5è B 
us desitgem un dolç i Bon Nadal!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada