INGREDIENTS:
- Massa de pizza.
- Espinacs.
- Tomàquet fregit.
- Pebrot vermell.
- Formatge de cabra.
ELABORACIÓ:
- Netejar i bullir els espinacs, uns 5 minuts.
- Tallar el pebrot en rodones petites.
- Posar tomàquet fregit per sobre la massa de pizza.
- A sobre posar espinacs bullits.
- A sobre espinacs posem formatge de cabra i pebrot vermell.
- Hem retallat un troç de pebrot en forma d´estrella, que estarà a
sobre de l´arbre.
- Posem al form a 180cº uns 13 minuts.
- Quan està cuit i s´ha refredat ho tallem en forma triangular.
Després retallem el triangle fins que sembla un arbre de Nadal.
- La vora de la pizza és el tronc de l´arbre, les rodones de pebrot
i formatge són les boles que decoren , i l´estrella de pebrot és l´estel
de l´arbre.
Galetes de Nadal
Els alumnes de 5èA us desitgem un bon i dolcet Nadal!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada