diumenge, 17 de desembre del 2017

NADALXEF- COL·LEGI DIOCESÀ SAGRADA FAMÍLIA - TORTOSA (5è A)

Els alumnes de la classe de 5è A, hem preparat dos receptes nadalenques: Una salada (pizza) i una dolceta (galetes).

PIZZA NADALENCA (ARBRE DE NADAL)

INGREDIENTS:

  1. Massa de pizza.
  2. Espinacs.
  3. Tomàquet fregit.
  4. Pebrot vermell.
  5. Formatge de cabra.
  
ELABORACIÓ:
  

  • Netejar i bullir els espinacs, uns 5 minuts.
  • Tallar el pebrot en rodones petites.
  • Posar tomàquet fregit per sobre la massa de pizza.
  • A sobre posar espinacs bullits.
  • A sobre espinacs posem formatge de cabra i pebrot vermell.
  • Hem retallat un troç de pebrot en forma d´estrella, que estarà a sobre de l´arbre.
  • Posem al form a 180cº uns 13 minuts.
  • Quan està cuit i s´ha refredat ho tallem en forma triangular. Després retallem el triangle fins que sembla un arbre de Nadal.
  • La vora de la pizza és el tronc de l´arbre, les rodones de pebrot i formatge són les boles que decoren , i l´estrella de pebrot és l´estel de l´arbre.







Galetes de Nadal





Els alumnes de 5èA us desitgem un bon i dolcet Nadal!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada